Uus ehitusseadustik ja ehitamine. Praktilised näpunäited uue seaduse rakendamisel

13,99 

Käsiraamat “Uus ehitusseadustik ja ehitamine. Praktilised näpunäited uue seaduse rakendamisel” annab hea ülevaate ehitusvaldkonda reguleerivatest õigusaktidest praktilisemas võtmes.

Käsiraamatus pakutud näited ja kohtulahendid on valitud sellised, mida saab kasutada uue ehitusseadustiku puhul olukordades, kus põhimõttelisi muudatusi ei ole toimunud.

Loodetavasti aitab käsiraamat uut ehitusseadustikku paremini mõista ja lihtsustab kohalikul omavalitsusel oma ülesannete täitmist.

Tootekood: 500 Kategooria:

Kirjeldus

Uus ehitusseadustik ja ehitamine. Praktilised näpunäited uue seaduse rakendamisel (Martina Proosa, Pille Pettai)Raamatu tutvustus

Käsiraamatu eesmärk on anda ülevaade ehitusvaldkonda reguleerivatest õigusaktidest praktilisemas võtmes. Käsiraamatus pakutud näited ja kohtulahendid on valitud sellised, mida saab kasutada uue ehitusseadustiku puhul olukordades, kus põhimõttelisi muudatusi ei ole toimunud.

Uutest põhimõtetest ja sätetest arusaamise osas on kuni ühtse praktika väljakujunemiseni abiks ehitusseadustiku eelnõu seletuskiri, mis on avaldatud riigikogu kodulehel. Sellest seletuskirjast on nii mõnelgi juhul lähtutud käsiraamatu koostamisel.

Loodetavasti aitab käsiraamat uut ehitusseadustikku paremini mõista ja lihtsustab kohalikul omavalitsusel oma ülesannete täitmist.

Autorid

Martina ProosaMartina Proosa on pikaajalise ja mitmekülgse kogemusega jurist, kes on viimased üheksa aastat tegutsenud ruumilise planeerimise ja ehitamise valdkonnas.

Valdkonna põhjalikumaks tundmiseks vajalikke kogemusi on lisanud töö advokaadibüroos Glikman, Alvin & Partnerid, õiguskantsleri nõunikuna ja siseministeeriumi planeeringute osakonna juhatajana.

Martina Proosa on esindanud kohtuvaidlustes eraisikuid, riiki ja kohalikke omavalitsusi.

Pille PettaiPille Pettai on pikaajalise kinnisvaravaldkonna kogemusega vandeadvokaat. Enne advokaadibürooga Glikman, Alvin & Partnerid liitumist töötas Pille Pettai üheksa aastat kinnisvara arenduse ja valitsemisega tegeleva ettevõtte juristina.

Advokaadina on Pille Pettai kinnisvara ja ehitusvaldkonna spetsialistina töötanud alates aprillist 2008.

Ta on õigusnõuga olnud abiks paljude hoonete ehitamise ja valmimise juures, koostades ehituslepinguid ja lahendades ehitusega seotud vaidlusi nii eraõiguslike isikute vahel kui suhtlemisel avaliku võimuga.

Sisukord ja sissejuhatus

    Transport ja soodustus

    • Käsiraamatu transport Omniva (Eesti Post) pakiautomaati Eesti piires TASUTA.

    • NB! Mitme Kinnisvarakooli raamatu ostmisel kehtib hinnasoodustus.

    Lisa raamat “Uus ehitusseadustik ja ehitamine” ostukorvi

    You may also like…